#5

PureVPN

  • Rodet layout
  • Der har været stillet spørgsmåltegn ved tjenestens sikkerhed

PureVPN har været en del af VPN markedet siden 2007 og kan idag tilbyde en tjeneste, som har mere end 2000 servere fordelt på +140 lande.

Som deres konkurrenter, så påstår PureVPN, at de har de hurtigste servere på markedet. I vores test, der sammenlignede vi ikke hastigheden i forhold til de andre udbydere på markedet. Men det kan roligt siges af vores eksperter, at serverne er hurtige nok til at klare de fleste VPN behov.

Prøv PureVPN her 31 dages pengene tilbage garanti

PureVPN´s servere er optimeret til streamingtjenester

PureVPN er et godt valg, hvis du leder efter en VPN udbyder, som hjælper dig med, at nyde dine streamingtjenester. Ved at downloade PureVPN’s program til din computer, smartphone, spillekonsol, osv., kan du streame lige hvad du har lyst til. Serverne er optimeret til streamingtjenester, hvilket gør det nemt at oprette forbindelse til for eksempel de amerikanske streamingtjenester Hulu, Netflix eller Disney+.

Prisen for PureVPN’s tjeneste er på niveau med konkurrenternes. Du kan tilmelde dig et månedligt abonnement, som koster omkring 73 kr. om måneden. PureVPN tilbyder også via vpnXpert.com en rabat på 63% på deres 1 års abonnement, så det kun koster 27 kr. om måneden. Den største besparelse finder du dog, hvis du via vpnXpert.com vælger deres 2 års abonnement, hvor du kan spare 74%. Tjenesten vil dermed kun koste 19 kr. om måneden, samtidig med at der er en 31 dages pengene tilbage garanti.

prureVPN

Beskyt dit privatliv og vær sikker på nettet

Et af de positive aspekter ved PureVPN er, at du for under 7 kr. kan få en 1 uges prøveperiode, hvor du får adgang til alle programmets funktioner. Hvis du har brug for endnu længere tid til at prøve tjenesten, så har de som tidligere skrevet en 31 dages pengene retur garanti. Dette betyder, at du kan nyde tjenesten “gratis”, da du kan afmelde dit abonnement efter en måned, hvis du er utilfreds med tjenesten.

Vedrørende privatlivet og sikkerheden ved tjenesten, så skriver PureVPN på deres hjemmeside, at de ikke logger deres kunders data. Dette er der dog blevet sat spørgsmåltegn ved. Så hvis du kigger efter den “sikreste” VPN udbyder på markedet, så er PureVPN måske ikke det helt rigtige valg for dig, da det er usikkert om alle dine handlinger holdes anonyme.

På trods af, at PureVPN har opdateret nogle af deres funktioner de sidste par år, så er deres layout stadig rodet. Programmet har 5 hovedfunktioner og navigeringsmuligheder, men det kan være vanskeligt at vide, hvilken funktion der skal bruges til hvad og hvad betydningen af de forskellige former er. Hvilken form skal bruges til hvad?

Overordnet set, så er PureVPN en god VPN tjeneste, som tilbyder hurtige servere, som tillader dig at benytte 10 enheder på samme tid. Alligevel, så har vi brug for at sikkerheden optimeres og layoutet forbedre før, at vi kan give PureVPN en bedre anmeldelse.